2023 cu Grație! 2024 cu Demnitate! Bine ați venit!

SITE ÎN CURS DE CONSTRUCȚIE

Krausz Titiana

CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALĂ – LIFE COACH

autorizat de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și ANC

„Dacă meseria este o brățară de aur, atunci dezvoltarea personală este o cunoaștere vitală. Dezvoltarea personală este dobândirea acelei cunoașteri care inspiră la purtarea brățării de aur cu respect, demnitate, eleganță, profesionalism și la descoperirea motivației de viață.“

Servicii desfășurate: Consiliere pentru Viață

Obiectivul şedintelor este atingerea unui nivel optim al dezvoltării personale,  generale sau punctuale (stare / situaţie), prin identificarea şi depăşirea  stărilor şi situaţiilor care se interpun fluxului energetic și informațional al vieţii, prin dezvoltarea capacităţilor şi resurselor personale: cunoaştere de sine, acceptare de sine, autonomie, încredere, control şi altele.

Activiţăţile presupun:

– Investigarea  stărilor şi/sau a situaţiilor problemă şi explorarea soluţiillor potenţiale ale stărilor şi/sau ale situaţiilor problemă;

– Ghidarea, susţinerea şi încurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici şi instrumente specifice, în vederea sondării şi relevării propriilor capacităţi şi resurse şi a constientizării punctelor critice din existenta proprie şi a posibilităţilor de depăşire a situaţiilor neconvenabile într-o manieră particularizată şi non-directivă;

– Îmbunătăţirea vibraţiei personale prin tehnici şi instrumente ale energilor înalte ale vieţii, purificare energetică şi reconectare cu sufletul şi cu sursa vieţii.

Atunci când nu există puterea / voinţa necesară pentru a schimba stările şi/sau situaţiile care se interpun cursului natural al vieţii,  se pot utiliza procese de corp Access Consciousness care facilitează schimbările şi în paralel, cu puterea iubirii vieții care vine din sufletul meu şi cu participarea activă a interlocutorului, se pot identifica motivaţiile şi resursele care susţin vindecarea / recuperarea / schimbările necesare şi armonizarea cu vibraţia înaltă  a vieţii.

Procesele de corp Access Consciousness, sunt:

Access the Bars sunt procese care facilitează schimbări în toate ariile vieții.

Şedintele de Bars pot fi folosite pentru a facilita schimbări in toate ariile vieţii. Acestea aduc claritate, conştienţă şi uşurinţă în schimbarea: gândurilor, ideilor, convingerilor, consideraţiilor, atitudinilor şi emoţiilor referitoare la: sănătate/vindecare, comunicare, bunătate, recunoştinţă, pace, calm, creativitate, bani, îmbătrânire, tristeţe şi bucurie,  corp şi sexualitate, speranţe şi vise şi altele.

Access the Foundation – procese pentru corp: mimarea biomimetică și biomimetrică, memoria celulară, MTVSS şi altele

Mimarea biomimetică și biomimetrică – proces pentru eliberearea tiparelor, preluate, şi blocate în corp, de la alte persoane (familie, prieteni şi / sau societate);

Memoria celulară proces pentru ţesuturi lezate. Eliberează trauma pentru a permite celulei să revină la starea naturală, să se vindece.

MTVSS (Sistem de valenţe moleculare terminale de eliberare)   “instrument de ales” pentru a anula aproape orice disfuncţie din corp.

Fundaţia reprezintă parametrii din care am creat inconştient şi la care dacă renunţăm putem să creăm o platformă pe care să construim tot ce alegem conştient.

Access Facelift – proces pentru faţă şi corp

Facelift este un proces pentru faţă şi corp care ne ajută să ne simţim şi să aratăm mai tineri fară să ne injectăm botox, ace de acupunctură sau să creăm o altă traumă corpului. Este folosit şi în centre anti-îmbătranire, cabinete de chirurgie plastică şi centre de wellness, peste tot în lume.

Access Body Process – procese pentru ochi

Restructurarea creației maculare genetic modificate care creeaza orbirea degenerativă – proces pentru degenecrescenţă maculară;

Corectarea vederii – proces pentru probleme cu vederea / sinusurile.

Activităţile se realizează de către Consilier pentru dezvoltare personală şi  Formator și Practician Access Consciousness: Access the Bars; Access the Foundation: Mimarea biomimetică șibiomimetrică, Memoria celulară, MTVSS şi alte procese de corp; Access Facelift; Access Body Process: Access Restructuring Macular Creation  / Proces pentru restructurarea creației maculare genetic modificate care creează degenecrescenţa maculară şi pentru corectarea vederii.

site în curs de construcție

Extras din prevederile Standardului ocupaţional de Consilier pentru dezvoltare personală

Consilierea pentru dezvoltare personala se poate utiliza in urmatoarele domenii: Scoala (elevi, parinti, cadre didactice), institutii de asistenta medicala,  institutii de asistenta sociala, Muncii si al relatiilor de munca, Relatii de cuplu si de familie, Nevoilor speciale si in domeniul Spiritual.

Obiectivul sedintelor este atingerea unui nivel optim al dezvoltarii personale  prin identificarea si dezvoltarea capacitatilor si resurselor personale:  cunoasterea de sine, acceptarea de sine, perceperea sensului in viata,  autonomie, incredere, control si altele.

Consilierul pentru dezvoltare personala este un specialist care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu.

Interventia specializata a consilierului pentru dezvoltare personala consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice, in vederea sondarii si relevarii propriilor capacitati si resurse si a constientizarii punctelor critice din existenta proprie si a posibilitatilor de depasire a situatiilor neconvenabile intr-o maniera particularizata si non-directiva. 

Pentru mai multe detalii şi pentru programări vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: oameniipacii@gmail.com

Operator de date cu caracter personal, numărul 28200 acționând în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, aplicabil din 25 mai 2018.